Сръбски ресторант Земун

Добре дошли в ресторант Земун! •Попитайте сърбин и софиянец „Що е Земун”.
Сърбинът ще отговори : „Бохеми”.
Посветеният столичен чревоугодник няма и да се замисли:”Най-добрият сръбски ресторант в София”.
В Земун : Добре дошли и Добро дошли вървят ръка за ръка с парче прясно изпечен хляб и разядка - комплимент от собствениците.
 •Първият ресторант с име „ЗЕМУН“ отваря врати на 18 Декември 2014 година с уютен салон за гости който разполага с 500 места за настаняване,идеално място за обяд и вечеря,за семейни,фирмени и сватбени тържества. Ароматите на подбрани домашни гозби и златна сръбска скара са най-добрата реклама на заведението. От 18 Декември 2014г. блюдо от кухнята няма да излиза без одобрението и вдъхновението на майстор Неши, чиято кариера започва от преди 25 години в Белград. Владенията на Неши са богати, бобът да се подвизава като пребранец, лютеницата като айвар, кебапчетата и ущипците са близки роднини, пършутът е истински, сръбска скара –оригинална, свинските и телешки джоланчета – класика, супите- хит, а млечното теленце – шедьовър. Гретинираните чушки са изкушение не само за вегетерианците, туршията е по тайна рецепта, тънките мезета са домашно пушени, а дюловата и крушова сръбска ракия може да изкуши въздържателите.
В менюто сръбската кухня сърдечно съжителства с българската национална кухня, което е още едно доказателство, че мир на Балканите може да има, особено когато минава през стомаха.
Вниманието към детайлите е пословично, а селекцията на качествени продукти- религия.
 •Ресторант „ЗЕМУН“ с появата си на софийска почва, е вече марка, а високата летва прескачат само българските бизнес-половинки , които четат мислите на клиента, а работохолизмът и професионализмът им са част от визитката на ресторанта.
 •Адреса да дадете своя принос към българо-сръбската дружба е: София ,бул. „Тодор Александров“№66 /Бившия Италиански ресторант/. Интериорът е стилен, сервизът – безупречен, музиката – жива /оркестър/ според нуждите на компанията , клиентелата – дружелюбен микс от бохеми, интелектуалци, политици, спортисти и хора на изкуството.
 Вярваме, че отношението към храната е отношение към живота, а клиентът е най-скъп гост. Добре дошли!
Адрес:
Илинден , бул. Тодор Александров 66
Телефон:
0885296434
ГЛАСУВАНЕТО ПРИКЛЮЧИ
Сърдечно благодарим на всички, които гласуваха.
Очаквайте резултатите в понеделник 29 октомври!

Гласове: 0