Гласувай в „Моят любим софийски ресторант“
от 9 до 23 октомври!

Ще обявим победителите на 25 октомври!

Обичате да вечеряте семейно или с компания навън? Споделяте любовта към вкусната храна и уютните софийски заведения с приятели и познати? В разгара на напрегнатия делник любимото място за кратка почивка ви очаква близо до вашето работно място? Там, където освен храната и напитката усмихнатият сервитьор или познатият собственик ще ви посрещнат и ще ви настанят на любимата ви маса в любимия ви ресторант!

Ако имате такова място във вашия квартал, в центъра на града или в полите на Витоша, включете се в конкурса „Моят любим софийски ресторант“ и изразете своятаподкрепа като гласувате за него в периода 9 – 23 октомври 2018 година!

Подкрепете любимия си ресторант в конкурса, посветен на 9 октомври - Ден на предприемача!

Дайте му шанс да получи вашия глас и се нареди в челото на класацията “Моят любим софийски ресторант“, организиран от Zavedenia.bg, с подкрепата на МЕТРО по случай 9 октомври, Ден на предприемача! Празник, който МЕТРО отбелязва за трета поредна година, за да изрази уважението си към своите над 400 000 професионални клиента в България – ресторантьори, хотелиери и малки търговци!

С Ваша помощ ще определим ресторантите заели първите 3 места, които ще обявим и наградим на специална церемония по време на Гастрономикс – Форумът за висша кулинария, който ще се проведе от 7 до 10 ноември, по време на СИХРЕ 2018!

За да направите това е необходимо просто да влезете в страницата http://metro.zavedenia.bg/:
• да изберете иконката на своя любим ресторант
• да влезете на неговата индивидуална страница
• и да гласувате в негова подкрепа

Системата за гласуване веднага ще отбележи вашият глас!

А за да потвърдите гласа си и за да се свържем по-лесно с вас, ще очакваме да ни оставите своя контактна информация в момента на гласуването!

Ставате част от томбола за 3 незабравими гастрономически тура в 3 елитни софийски ресторанта!

А вие, с вашия вот, ставате моментално част от томболата, която ще определи на 24 октомври 3-те победители сред всички гласували в анкетата, които ще спечелят 3 специални награди – гастрономически тур в 3 елитни софийски ресторанта.

Ще обявим победителите на 25 октомври!

Спечелилите първите 3 места ресторанти и победителите в томболата между гласувалите ще бъдат обявени на тази страница на 25 октомври!